fredag 31 januari 2014

Engelska dag på mellanstadiet på kristinedalskolan

En engelsk dag är en dag när alla på mellanstadiet ska prata engelska.
Och skulle ha på sig skoluniform men man behövde inte ha på sig skoluniform vi hade sex aktiviteter en av dom aktiviteter var cricket. Cricket är en blandning av baseboll och brännboll.
Ett lag ska kasta bollen på ena sidan och ett annat lag ska stå på andra sidan och ska slå bollen med ett tennisraket.det var en rolig dag sen när alla aktiviteterna var klara satt vi i klassrummet och åtta scones med marmelad och drack te det var en rolig dag🇬🇧🏢🚴🐒🐼 av:Daniel,Moa,Johan.h,Elias

3 kommentarer:

  1. Kul att ni gillade vår engelska dag. Jag tyckte att det var en fantastisk dag och hoppas verkligen att vi kommer ha engelska dagar flera gånger under er tid på mellanstadiet.

    SvaraRadera
  2. Det verkar som om ni har haft en rolig dag, hoppas att fler kan ha "uniform" på sig nästa gång då jag själv är uppvuxen på en skola med uniform och vet att det kan vara väldigt bra.

    SvaraRadera
  3. Vad roligt med cricketspel på schemat. En riktig gentlemannasport. Nästa gång det är en engelsk dag kan ni be era fröknar fixa hästpolo, som också är en stor sport i England :).

    SvaraRadera