torsdag 3 oktober 2013

Elevens Val.

Hej. Vi hade elevens val i tisdags. Man fick skriva i vad man ville ha på en lapp. Vi fick jogging, hemkunskap och bild. I joggningen sprang vi ca 4-5 km, efter det hade vi Friskis och Svettis. När jogging passet var slut åt vi mat och hade en liten rast. När vi hade ätit och haft rast så gick Sara till hemkunskapssalen och hade hemkunskap. Medans Fön hade bildlektion. På hemkunskapen bakade vi smulpaj, med äpplen i. Det var inte gott (tycker jag, Sara). Men det var kul att baka. På bildlektionen målade vi Picasso. Det blev as coolt. (Säger Fön ). Läraren för joggningen var Bajram. För hemkunskapen var det Maria. Bildlektionen hade Eva- Britt.
Aktiviteterna var jätte roliga! Man fick bra kondition av joggningen och på hemkunskapen lärde man sig att baka utan vuxen! Bildlektionen var lugn och man kunde chilla Medans man målar.
Nästa gång vill vi att fotboll ska vara med. Vi vill jätte gärna ha med det.

4 kommentarer:

  1. Vi är bättre en er nänänänänä

    SvaraRadera
  2. Känns verkligen som om elevens valdag var en riktig höjdare. Jag tycker att det var en bra dag där alla verkade trivas med det de valt. Förhoppningsvis kommer vi snart ha en ny elevens valdag och då kanske ni kan välja mellan andra saker.

    SvaraRadera