tisdag 28 april 2015

Idrott

Hej!

Nu ska vi blogga om vad vi har gjort idag inom idrott.
Bläckfisken:
Den här leken har vi gjort några gånger. Det går ut på att en jagar i början och resten står vid ena kortsidan. När läraren säger att vi kan springa så springer vi tills man kommer till den andra kortsidan. Blir man tagen så stannar man där och står stilla. Sen nästa omgång så gör man samma sak också kan de som står stilla ta folk men måste ändå inte röra benen. Den som var jagare först får alltid röra på sig.
Kornboll:
Detta går ut på att man är två lag på två sidor. Man har 8 kornor på varje sida. Man har bollar som man ska kasta på det andra lagets kornor. Den som har mest kornor kvar i slutet av leken vinner. Om man skjuter ner en korna så kan man springa in på det andra lagets plan halva och hämta den och ställa den på sin planhalva. Men om man blir bränd av de andra så måste man gå tillbaka.
Lag killer boll:
Det är som killer boll fast man spelar i lag.
Uppvärmningen:
Uppvärmingen var extra lång idag. Vi sprang långsamt sida till sida medans läraren säger vad vi ska göra. Tillexempel springa baklänges eller indianhopp.

2 kommentarer:

  1. Hej veckans blodgrupp! Kul att läsa ert första inlägg för veckan. Vet att ni håller på med ett till som säkert kommer att publiceras i morgon.
    Kul att läsa om idrottslektionen. Ni verkar hinna med massor under en timme och kul verkar ni också ha😀

    SvaraRadera
  2. Det är rolig att läsa hur det fungerar bra på idrottslektionen.
    Bajram

    SvaraRadera